Hakkımızda

İpekyolu Sanayici ve İşadamları Derneği gelişen ve değişen dünyada, bünyesinde bulundurduğu üyelerini bu rekabet ortamına hazırlamak ve dünya ile rekabet edilebilmesi için üyelerin kendini geliştirmesini sağlamak amacıyla kurulmuştur.

2013 yılında bir grup işadamı tarafından kurulan İpekyolu’nun merkezi Konya’da bulunmaktadır. Her geçen gün üye sayısını arttıran İpekyolu, kısa bir süre içerisinde Türkiye’de tüm illerde ve yurt dışında da şubeleşmeyi planlamaktadır. İpekyolu üyeleri, bulunduğu ilin ve yaşadığı ülkenin sorunlarına duyarlı hareket ederek, bölgedeki ekonomik, sosyal ve kültürel sorunların çözülmesini kendine görev edinmiştir.

İpekyolu, bünyesinde bulunan üyelerin, çağın rekabet ortamına ayak uydurmasından da sorumludur. Bu sorumluluğu layığı ile yerine getirebilmek için sürekli eğitim seminerleri, bilgi ve tecrübe paylaşımları, bölgesel ve uluslararası araştırma gezileri düzenlemektedir. Bu ziyaretlerde üyelerinin ufkunun açılması hedeflenmektedir.

İpekyolu, kurulduğu her bölgede, şehrin ekonomik alanda yapılması gereken yatırımları takip eder, gelişim ile ilgili proje üretir ve her zaman bölge ekonomisinin daha iyi yerlere gelmesi için mücadele eder.

Ayrıca ülkemizin ve şehirlerin sosyal, kültürel sorunları ve yapılması gerekenler de yine İpekyolu’nun çalışma alanına girer. Unutulmamalıdır ki ülkelerde ve şehirlerde kalkınmalar topyekun olmak zorundadır. Bu yüzden ülkemizin ve şehirlerimizin sosyal ve kültürel sorunları da bizlerin öncelikli gündem maddeleri arasında yer almaktadır.

Her zaman istişareye önem veren bir yapıda olan İpekyolu, şehirlerde birlikteliğin tesis edilmesine, birlikteliklerin daha da güçlenmesine ve tüm Sivil Toplum Kuruluşları (STK)’larla birlik içerisinde gelişimin daha da başarılı olması için çalışma yürütmektedir.

İpekyolu, dün inşa edileni ve yapılanı değil, bugünü ve geleceğin sağlam zeminlere inşa edilebilmesi için mücadele etmeyi kendine bir görev addetmiştir.

İpekyolu, kurulduğu ilk günden beri heyecan ve aşkla çalışmalarına devam etmektedir.

SPONSORLAR